Bestil mad til konfirmation

En konfirmation er en festdag for konfirmanden, dennes forældre samt den unges familie. Det er formentlig en dag, som alle parter har set frem mod i længere tid. Derfor er det vigtigt, at fejringen af denne festdag forløber præcis som konfirmanden og forældrene ønsker det. Forberedelserne til dagen er i de fleste tilfælde startet lang tid i forvejen, da konfirmanden er startet på konfirmationsforberedelser sammen med sin klasse. I samme omgang kan forældrene med fordel påbegynde planlægningen af konfirmationsfesten. I den forbindelse er der mange praktiske gøremål der skal tages vare om, samt mange beslutninger der skal træffes. En stor central del af beslutningsprocessen i forbindelse med en konfirmationsfest er maden til festen. Den beslutning afhænger først og fremmest af hvor mange gæster I ønsker at invitere til konfirmationen. Dernæst kan konfirmanden have nogle krav og ønsker til menuen eller buffeten. Den unge har formentlig drøftet idéer og muligheder med sine klassekammerater.

En god idé i forbindelse med afholdelse af konfirmationsfesten er at bestille maden udefra. På den måde får I en masse valgmuligheder, som I som forældre kan drøfte sammen med den kommende konfirmand. Derudover kan I overlade noget af ansvaret i den ofte travle proces op til en sådan speciel og særlig dag. Et cateringfirma som dette har mange års erfaring med forberedelse og sammensætning af mad til store begivenheder og selskaber, som en konfirmation netop er. Derudover har de erfaring med lave mad til bryllupper, fødselsdage og barnedåb. De er derfor eksperter i at råde og vejlede i forbindelse med både valg af mad og sammensætningen af den.

Det kan være en fordel at vælge at få maden udefra til konfirmation af den simple grund, at I dermed kan sikre jer, at der vil være nok mad til alle samt noget for enhver smag. Når I inviterer hele jeres familie, så vil sammensætningen af gæsterne i forhold til alder være en bred skarre. Det stiller nogle krav til maden, som I ikke nødvendigvis har skænket en tanke tidligere. Her kommer de mange valgmuligheder, som I kan se her, ind i billedet igen. Cateringfirmaet tilbyder både konfirmationsmenu og konfirmationsbuffeter i forskellige prisklasser, så det kan tilpasses alle budgetter og alle størrelser af selskaber. Det kan være retter som laksemousse, langtidsstegt kalkunbryst marineret i honning, smørristede kartofler vendt i timian, forskellige salater samt mange forskellige salater. I flere af buffeterne har I mulighed for at have stor indflydelse på sammensætningen af maden til konfirmationsfesten. I den forbindelse kan I benytter jer af de råd og den vejledning, som cateringfirmaet med glæde deler ud af.

Ud over at planlægge, organisere, tilberede og sammensætte maden, så tilbyder cateringfirmaet også at levere maden direkte til døren. Dette gælder uanset om I vælger at holde festen i hjemmet eller et selskabslokale, som I har booket til lejligheden. Denne service tilbyder de for at lette arbejdet mest muligt for jer. Når I vælger at få maden leveret udefra til konfirmationen, så frigives der noget ekstra tid til jer, som I eventuelt kan bruge på at sætte jeres helt eget personlige præg på festen. Det kan være i selve indretningen og oppyntningen af lokalet. Det kan også være nogle små, fine detaljer som giver konfirmation det lille ekstra, som den både har fortjent og kan bære. Det kan med fordel være et projekt, som I som forældre deler med den kommende konfirmand, så I dermed tager hinanden med på råd i alle dele af processen. I kan også vælge at bruge den ekstra tid på at tale med konfirmanden om, hvad en sådan særlig begivenhed har af betydning.

Disclaimer
Author: Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *