Fede accessories fra danske trendsettere

Ja, så blev det tid til endnu et blogindlæg fra mig – og denne gang skal det handle om noget, der står mit hjerte nært; nemlig modetøj og herremode. Jeg har altid været en smule(!) besat af modetøj til mænd, og fascinationen er bestemt ikke blevet mindre med alderen. Jeg arbejder endvidere for et større modehus, og jeg abonnerer på alt for mange modemagasiner.

Jeg har altid været mest til den klassiske del af herremode; e.g. skjorter, jeans, chinos, pullovers og cardigans. Det kommer sig nok af, at jeg altid har været høj og tynd – hvorfor den slags modetøj passede min figur rigtigt godt. På den seneste har jeg dog været mest optaget af accessories, og det er netop dét, denne artikel skal handle om.

Bliv godt klædt på med Konrad

Før i tiden gav jeg ikke meget for accessories til mænd – men det har ændret sig noget så eftertrykkeligt, skulle jeg hilse at sige. Jeg har nemlig fået en fornyet forståelse for betydningen af accessories, efter jeg faldt i snak med en af de kloge hoveder fra mit arbejde.

Accessories fra mærker som Konrad er med til at cementere din stil, og det er med til at kæde hele din stil sammen. Jeg har aldrig rigtigt tænkt over at bruge accessories til daglig – men jo mere jeg tænker over det, jo mere finder jeg glæde i det. Det behøver jo ikke koste en formue, særligt ikke hvis du holder øje med udsalgene og netbutikkerne.

Min anbefaling til dig er at begynde at fokusere mere på accessories. Uanset om du ikke er den store modemand, så er der altså noget særligt over et flot ur, der binder hele garderoben sammen. Ligeledes er der jo også den praktiske funktion forbundet med accessories; eksempelvis kan du finde praktiske keyhangers og kortholdere.

Jeg håber denne artikel har givet dig blod på tanden til at opsøge og undersøge markedet for accessories til mænd. Jeg er helt sikker på, at du også vil finde glæde i et nyt og flot ur fra Konrad – eller noget helt andet.

Disclaimer
Author: James

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *