Fedt streetwear fra Dope Chef

Jeg har altid været lidt af en gadedreng – i den forstand, at jeg altid har været vild med streetwear og skateboarding. Efter jeg er blevet ældre er der ikke blevet tid til så meget skateboarding, men jeg holder fast ved streetwear-tøjet.  Jeg holder fortsat øje med de nye og spændende brands; ligesom mit klædeskab er godt fyldt op med lækkert tøj fra nye mærker som eksempelvis Dope Chef.

Selvom jeg har været interesseret i streetwear meget længe, så er det først for nyligt, at jeg har fået øjnene op for Dope Chef. Det er super smart modetøj til mænd fra England, og de har allerede haft held til at klæde nogle af de store stjerner på; herunder Justin Timberlake og 2Chainz. Det er moderne modetøj til mænd inspireret af japansk kultur – og jeg er selvsagt helt tosset med det.

Kernen i tøjet fra Dope Chef er oldschool hiphop, hvorfor du ikke finder de vilde farvekombinationer eller motiver i deres kollektioner. Til gengæld så finder du store bogstaver og minimalistiske designs. Det minder på mange måder om det originale streetwear, der blev til på Amerikas vestkyst. Selvom jeg godt kan lide innovative designs, så er der altså bare noget over oldschool hiphop og streetwear, der får mig til at juble indvendigt.

Som tidligere nævnt, så er den nyeste kollektion fra Dope Chef væsentligt inspireret af Japan, og du finder japanske symboler og tegn på mange af deres designs. Jeg har selv investeret i modellen, der hedder Dope Chef DXT White, og den er superfed sammen med et par lyse jeans. Hvis du er vild med den klassiske streetwear, som jeg selv er, så kan du helt sikkert finde glæde ved Dope Chef.

Hvis jeg har fået dig lidt interesseret i det engelske streetwear mærke, så vil jeg anbefale dig at tjekke det ud. Det er lidt i den dyrere ende af spektret, men det er så absolut pengene værd. Vil du gerne handle dit Dope Chef til den bedste pris, så kan du kigge lidt videre på denne netbutik. De tilbyder endda gratis fragt og retur.

Disclaimer
Author: James

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *