Køb loppekuren online, og spar penge

Denne artikel giver dig et hurtigt tip til at få fat i loppemidler (loppekure) til en god pris ved at handle dem online. Der er mange penge at spare ved at købe dem de rigtige steder.

Som med mange andre ting er det billigere at købe loppekuren til hunden eller til katten online. Når man køber tingene online skal man typisk vente en dag med at få dem leveret. Mange gange kan man sagtens planlægge sig ud af dette og komme afsted med at bestille i så god tid at man har nogle ekstra på lager. De to webshop jeg synes du skal kigge på er disse:

www.onlineloppekur.dk
www.onlineloppemiddel.dk

Som det også fremgår på ovenstående sider, så er det to webshops som har specialiseret sig i at sælge loppemidler online.

Når man skal vælge hvilken loppekur man skal købe er det vigtigt at man lige ser sig lidt omkring. Det nemmeste er at finde billederne af loppekuren og se om det billede man ser på forsiden er af en hund eller en kat. Det er vigtigt at man bruger det rigtige loppemiddel til det rigtige dyr.

Når man har det på plads skal man til at kigge efter om man vælger den rette pakke, her skal man holde tungen lidt mere lige i munden. Her skal man vide hvor meget sin hund eller kat vejer, da det er det som afgør hvilken pakke man herefter skal købe.

Loppemidler er tilpasset i styrke til hunden eller kattens vægt. Det betyder at hvis ikke du lige ved hvad dit hæledyr vejer, så er det bare med at få den op på vægten. Når det er på plads er du egentlig klar til at putte det i kurven. Her vil jeg lige huske på at man med fordel kan købe en eller to ekstra, dels for at spare på fragten, men fordi man kan bruge den samme loppekur til at forebygge loppeangreb med.

De mest populære loppemidler er hhv. fra Bayvantic eller fra Advantage – de bruges begge på samme måde (med pipetter) og når de er påført hunden eller katten tager det 24 timer for loppemidlet at fordele sig over hele dyret. Herefter holder det i 4 uger, hvor hunden så er beskyttet.

Disclaimer
Author: Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *