Min historie – sådan tabte jeg mig 15 kg

Jeg har prøvet alle slankekure – også den hvor man kun spiser kogte gulerødder i en uge. Der er ingen af de kure der har fanget mig indtil videre. Dog har jeg en god historie som ikke har noget med alle de andre slankekure at gøre, det har noget med at kende sin krop at gøre. Noget jeg faktisk troede jeg havde rimelig styr på førhen.

Jeg har som tidligere skrevet prøvet stort set alle slankekure jeg kunne finde på, jeg har drukket store mængder af slanke the, jeg har spist kålsuppe og bananer. Jeg har talt og vejet alt min mad og ikke noget af det har fungeret for mig. Jeg har læst en hjemmeside som gjorde mig slankere (ja jeg ved godt man ikke bliver slank af at læse en hjemmeside). Siden hedder effektivkur.dk og handler om at spise på en anderledes måde. Det er enkelt, man skifter alle sine hurtige kulhydrater ud med langsomme kulhydrater (du må læse videre ovre på siden for at finde ud af hvad det betyder – det er et stort emne).

Det jeg gjorde i korte træ var at holde helt op med at drikke mine kulhydrater (sodavand, juice og mælk), så skiftede jeg alt mit brød, pasta, ris og kartofler ud med linser og bønner og, måske det der havde størst effekt, jeg begyndte at spise protein til morgenmad (æg eller kød) og så nogle langsomme kulhydrater og nogle grøntsager. Det er uden tvivl den største ændring jeg har gjort og den som har haft størst effekt. Til at starte med tabte jeg næsten et halvt kilo om dagen. Det kan man da kalde for effektivt.

Hvis jeg skal give et enkelt råd videre til dig som læser og som gerne vil tabe sig er det at kigge ind på hjemmesiden effektivkur.dk og sørg for at læse det hele derinde, der er guldkorn derinde og hele nøglen til et varigt vægttab er beskrevet derinde.

Disclaimer
Author: Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *