Rigtige mænd ka’ da gå på månen med det rigtige værktøj!

Har din mand skæg-eller din far, bror, søn eller gode kammerat? Hvis ja bør du læse med her.

Der har historisk set været utrolig meget opmærksomhed på plejeprodukter og generel skønhedspleje for kvinder. Det er som om deres velbefindende har været det eneste som er blevet fokuseret på. Manden, den rigtige mand og ikke det man tidligere kaldte “metro seksuelle mænd”, har slet ikke fået det fokus og de hjælpemidler som han har brug for.

Rigtige mænd bruger jo det rigtige værktøj til de opgaver de møder på vejen. Det er jo ikke rimeligt at sætte en mand til at save gulvbrædder med en lyserød håndsav fra IKEA vel? Der skal selvfølgelig en ordentlig 12 volt aku maskine til det arbejde, noget arbejdstøj i høj kvalitet. Eller bare en gul oldschool fuskvans.

Det er da præcist det samme med ansigts pleje, hår og skæg. Ikke mere pjat med hår der stritter i alle retninger og unødvendig kløe fra skel og hudrester i skæget. Hos https://skaegpleje.dk/ findes du det helt store udvalg af ALLE de typer hjælpemidler for den rigtige mand. Altså også til de rigtige priser for det er da ikke i orden at betale for meget!

For os piger betyder det jo også at vores mænd får de værktøj som de har brug for til at være de mænd udenpå som vi ved de er indeni. Stærke, smukke og veltrimmede… -er det ikke lige det vi går og ønsker os i hverdagen. Og hvis vi så gerne vil finde på en lille ting for vise vores påskønnelse af deres hårde arbejde eller bare for at vise vi kan lide dem. Så findes der jo det mandlige svar på Interflora – https://onlinefiskeshop.dk/ hvor jeg faktisk har fundet flere super fine fluer, spinnere og lign til lige at gøre en mand ekstra glad.

Hvis man skal snakke om den maskuline mand så skal man også se på de store idoler vi ser lige nu. Det er jo ikke de langkæggede (desværre) håndværkere eller ingeniører som man ser. Det er kokke som er de nye idoler, kokke som laver perfekt mad direkte fra jord til bord og med metoder som åben ild og være maskulin. Desværre er det ikke så praktisk med langt skæg i disse tilfælde.

I det hele taget må konklusionen på disse tanker være at vi må holde op med at få mænd til at være mere som kvinder, bare acceptere at vi er forskellige og så dyrke forskellene (og skæget).

Disclaimer
Author: Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *