Sådan holder du en fed temafest

Hvis der er en ting, som jeg bare elsker – så er det en fed fest. Og det er jeg nok ikke den eneste, der gør. Men det er ikke alle, der har stået for at afholde lige så mange fester som jeg, og som har prøvet hvordan det er at arrangere forskellige arrangementer. Derfor vil jeg gerne komme med nogle tips til dig, der snart skal stå for at afholde en sjov og festlig dag.

Der er naturligvis mange veje at gå – og der er som sådan ikke noget, der er mere rigtigt end andet. Jeg har stået for at arrangere alt fra barnedåb til polterabends, og det kan være festligt på hver sin måde. I dette blogindlæg med festtips, vil jeg dog fokusere på en af mine personlige favoritter: temafesten.

Hvad skal du huske på

En af de første ting, du skal gøre dig nogle tanker om – er hvordan du vil skaffe udstyret til din fest. Kan du selv skaffe det hele, eller har du brug for at finde et udlejningsfirma? Hvis du ikke har de store krav til festen, såsom slushicemaskine, hoppeborg eller karaokeanlæg, så er det måske ikke nødvendigt at få hjælp udefra. Omvendt, hvis du skal afholde en stor fest, så kan det være nyttigt at finde borde og stole til udlejning udefra.

En anden ting du kan gøre dig nogle overvejelser over, er hvilken tid på året du skal afholde din temafest. Hvis det er omkring februar, så kunne du jo holde en sjov Valentinsfest – og er det omkring december måned, så er en Halloween-fest jo altid en klassiker. Mulighederne er næsten uendelige, uanset hvilken tid på året det er.

Et sidste tip jeg vil give dig, er at udlove præmier til de bedst-udklædte. Det skaber altid en masse sjov til festen, og ofte er du sikker på, at dine gæster gør lidt ekstra ud af påklædningen. Selve præmien behøver jo ikke være noget stort, men bare dét at der er noget, får gæsterne til at gøre lidt ekstra selv.

Det var mine tre bedste tips til temafesten – hvad er dine?

Disclaimer
Author: James

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *