Spejder? Hvor køber du dit udstyr?

Da jeg var barn boede jeg ved siden af en spejderhytte, der var børn til spejder hver tirsdag og torsdag. Jeg deltog aldrig i at være spejder, jeg havde for travlt med min fodbold.

I dag har jeg selv fået børn og de vil nu gerne gå til spejder. Det er den store pige som gerne vil afsted til spejder fordi nogle af pigerne fra klassen er begyndt. Jeg tror at noget af det som hun godt kan lide er det her fællesskab der ser ud til at være blandt pigerne. De hygger sig virkelig og jeg kan da også genkende noget af det jeg husker fra nogle af dem fra klassen som gik til spejder (de var nogle af de første som måtte få en kniv at snitte med).

Jeg ville egentligt høre omkring hvor i alverden man kunne købe spejderudstyr henne til en fornuftig pris – og da det er piger også af den rigtige slags. Der er åbenbart noget som også hedder “mærkevarer” indenfor spejder 🙂

Hvis der er andre fædre eller mødre som ender i den samme situation som mig, så fortvivl ej, her er et par links til sider jeg med fordel har benyttet til at købe spejderudstyr på (ud over facebook marketplace naturligvis).

Jeg har prøvet at købe brugt spejderudstyr, men jeg synes at når man køber det til en pige på 12, så har det været brugt og er blevet “nusset” i stoffet. Jeg er sikker på at hvis det var til en på 7 så var det noget andet. Det er sikkert nogen som lige har prøvet at være spejder i en uge og så har givet op på det igen.

Nå men her kommer linksene:

bamsesovepose.dk – fantastisk koncept. En sovepose til bamse. Selvom min pige er lidt for stor til den slags, så er det stadig et hit.

friluftshoppen.dk – oversigtsside med alle produkterne til at være spejder. Jeg har faktisk selv købt et har Fjällräven bukser.

Disclaimer
Author: Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *