Svensk modemærke hitter blandt danske unge

Vi ser ofte til vores svenske naboer, og vi kan godt lide at sammenligne os med dem. Vi kan endvidere godt lide at konkurrere med dem; fx i forbindelse med håndbold og fodbold. Men de ser også til Danmark, og vi bliver ligesom inspireret af hinanden. Hvis man følger med i herremoden, som jeg gør, så kan det kun ses som en positiv udvikling – og jeg ser meget lyst på fremtiden inden for herremoden.

Et af brands som de danske designere med fordel kan kigge efter, er Adrian Hammond. Det er nemlig svensk modetøj, når det er bedst – og det er et brand, der virkelig forstår at udvikle den skandinaviske herremode. Jeg ejer selv en del af tøjet efterhånden, og nu er det endelig muligt at finde det hos danske netbutikker. Så slipper jeg for at skulle gå ad omveje, for at få bestilt det hjem.

Mere end bare moderne

Adrian Hammond minder ikke om ret meget du ser herhjemme; måske lige med undtagelse af deres svenske kolleger Cheap Monday. Det er en særlig stil, der er meget karakteristisk for det svenske tøjmarked, og jeg er totalt vild med det. Adrian Hammond benytter sig rigtigt meget af symboler, mønstre og farver – hvilket er perfekt i forhold til, at den danske sommer snart melder sign ankomst.

Adrian Hammond er ude med en fuld kollektion, og du kan efterhånden finde et par danske netbutikker, der har åbnet op for det svenske tøjmærke. Jeg skal selv have brugt en hulens masse af mine feriepenge på modetøj til mænd fra Adrian Hammond, så jeg er klar til sommerferien og de mange grillfester. Hvis du ikke er bange for at udfordre det gængse gadebillede, og har en selvstændig tøjstil, så vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på det svenske tøjmærke Adrian Hammond.

Således nåede vi til vejs ende med dette blogindlæg, og jeg håber, at jeg har inspireret dig til at kigge nærmere på Adrian Hammond og deres kollektion. Hvis du er bare lidt som mig, så vil du uden tvivl finde det interessant.

Disclaimer
Author: James

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *