Flyrejse eller charterferie?

virgin, airline, sky

Dagen begyndte rigtigt dårligt. Du faldt på trappen op fra metroperronen. Slog knæet. Lige der midt på skallen. Det gjorde ondt. Knæet hævede. Du fik dog hurtigt viklet et koldt klæde om det. Men du kan se frem til et par uger, hvor du halter. Og et års tid med en mørkebrun stribe på tværs over knæskallen. Blodansamlingen efterlader et ’ar’. Pokkers. Men sådan er det at have for travlt. Det var da også det, som dine kollegaer fortalte dig, da du trådte haltende og grædende ind på kontoret. Dine kollegaer hjalp dig diskret af med strømpen, fik renset såret og viklet den kolde bandage om knæet.

Hjælp til at søge efter flyrejser

De fik dig til at smile over deres klodsede vittigheder om ældre damer, som falder på offentlige gader og veje. De var søde. En af de helt unge gav dig frisk kaffe og et stykke kage. En anden sagde, at hun gerne ville træde ind i dit sted, hvis du havde brug for at hvile eller bare lige lede efter de billige flyrejser, som hun har set, er på tilbud lige nu. Det kunne måske være en god ide – sådan for at lede tankerne væk fra smerten og irritationen.

Det fik dig til at tænke dig om. Forslaget med billige rejser var slet ikke dårligt. Faktisk sneg du dig til at kigge lidt efter afbudsrejser til det sydlige Italien. Sådan i frokostpausen. Men troede du, at du kunne undgå, at din kollega vidste det? Ja, det gjorde du. Men du tog fejl. Din unge kollega havde opdaget dig. Hun sagde ikke noget – førend efter fyraften, hvor hun hjalp dig ned ad trappen. Hun fortalte dig, at hendes farmor er fra Syditalien og at hun ofte rejser derned. Måske bare i en lidt lang weekend.

Forventningens glæde er stor

Hun glæder sig til at skulle afsted her om ganske få dage – i påsken. Du spurgte selvfølgelig ind til, om hun kunne give dig nogle tips til hvor – og hvordan hun rejser derned. Bruger hun et særligt bureau? Bor hun hos sin farmor? Tager hun kun en kabinekuffert med – eller er der brug for en stor kuffert, hvis hun bare skal være væk hjemmefra i tre eller fire dage? Hun fortalte dig, at hun har en aftale med et rejsebureau, som giver hende besked om billige rejser. Hun kan så vælge imellem dem, de tilbyder, og så rejser hun med offentlige transportmidler dernede, hvis det er nødvendigt. Det lød som en fornuftig ordning, hvis hun skal derned ofte. I talte ikke så meget mere om det.

Charterrejser er slet ikke dumme

Men så skete der jo det, at hun faktisk tilbød dig at tage med hende om ganske få dage. Hun skal afsted på torsdag. Hun ved, at der er endnu en plads på den afbudsrejse, som hun har fået besked om via rejsebureauet. I kunne rejse derned sammen og eventuelt mødes til et rigtigt italiensk måltid dernede. Du er taknemlig for hendes tilbud. Det bliver ikke en af de normale charter rejser. Men du har sikkerheden i, at hun er dernede samtidigt og vil hjælpe dig, hvis du får brug for det.

Disclaimer
Author: oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *