Der er både fordele og ulemper ved at være single

At være ung og forelsket har alle helt sikkert prøvet. Det kan både bringe gode og dårlige ting med sig.

Kærestesorger

De fleste unge har prøvet kærestesorger og at blive forladt af den, de troede, de skulle dele hele livet med. Det er helt normalt, at man i den unge alder kommer til at føle sig forladt og alle de andre følelser, der er forbundet med kærlighed og at miste, men man bliver typisk ældre, mere erfaren og vigtigst af alt – klogere.

De fleste vil gerne have en partner

At være single er for de fleste ikke nogen god følelse. Som ung er det typisk noget af det værste man kan opleve, og man kan hurtigt føle sig helt forladt, ensom og alene. Det kan være hårdt, da det måske virker som om at alle veninderne har kærester, når man måske ikke selv har styr på kærlighedslivet.

Når man bliver senior, er det en mere alvorlig sag for nogle, det, at være single. Der er mange ulemper ved det, når man bliver ældre, da man eksempelvis ikke har nogle at dele alle glæderne med. Forestil dig at skulle tage på ferie alene eller opleve noget fedt og spændende i livet, men man kan ikke lige dele det med en partner derhjemme, fordi man er single og alene?

Mange trives bedst i et forhold

Mennesker har brug for en person at kunne dele livets glæder med, og sådan har det altid været. Det er simpelthen ikke optimalt for mange at være single, da man har brug for én man kan forme livet med. Forestillingen om et dejligt familieliv med børn og hus forsvinder helt, og der kan for mange gå rigtig mange år i sorg, fordi man ikke har fundet den eneste ene og altså stadig går rundt som single.

Nogle vælger selv singlelivet

Der er dog ikke kun ulemper forbundet med at være single, selvom det måske umiddelbart kan virke sådan.

Mange vælger det også bevidst, fordi de har det bedst alene.

Hvis man har et travlt liv og ikke føler at man har tid til at engagere sig i et andet menneske, så er det måske bedst ikke at søge efter kærligheden, men bare forblive single. På den måde får man bedre tid til sig selv, sin familie og venner, hvilket på mange måder også kan være meget givende.

Selvom man måske ikke har en partner at dele glæderne med, så kan man dele det med nære venner eller søskende, hvilket også er fantastisk at kunne.

Kærlighed opleves forskelligt

Kærlighed er generelt meget bredt, og det hele kommer altså ikke an på om man er single eller ikke.

Der er både fordele og ulemper ved at være single, og det kan hurtigt blive kørt op til noget, det overhovedet ikke er. Mange mennesker, der er kede af at være single, fordi de føler sig ensomme, søger mod datingsider på nettet. Det er i dag meget populært, og det er også en effektiv måde at møde sin eneste på, hvis man søger efter det.

Mennesker er forskellige og for nogle er det helt fint at være sig selv, mens andre foretrækker ikke at være single. Det skal selvfølgelig være helt op til den enkelte person at beslutte, og det ene kan være lige så godt som det andet, da der er fordele og ulemper ved begge dele.

Er du single, men ville du egentlig hellere være i et parforhold, kan det være en god løsning at prøve nogle af de mange datingsider på nettet. Det er i dag nok den måde de fleste møder hinanden på, hvis de er blevet single.

 

Disclaimer
Author: Underviseren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *