8 tips: Sådan dater du med succes

Hvad end du ønsker at date for at få et langvarigt forhold, eller blot ønsker at score en hurtig scoring, giver denne artikel dig otte tips/råd til, hvordan du dater med succes.

Dating kan være en svær og let evne at mestre. Nogle mennesker er nærmest født til at date, og andre bliver nødt til at lære det fra bunden. Ved hjælp af de otte nedenstående råd, burde du være godt klædt på til at kaste dig ud i dating verdenen. Denne artikel handler ikke om, hvordan du finder en date – det kan du evt. gøre her (hvis du bor på Sjælland) eller evt. her (for hele landet).

1208355_what_is_loveEr du klar?
Inden du giver dig i kast med dating, er det vigtigt at få afklaret med sig selv om man er gearet til et nyt forhold. Du skal ikke deltage halvhjertet, men HELHJERTET.

Tænk ikke for meget

Når du skal på date, skal du ikke tænke for meget over, hvordan det vil gå – just do it. Tag tingene som de kommer, og lad det være en oplevelse at date. Du finder den bedste date ved at finde en person, der har overvejende samme interesser som dig selv. På den måde har I allerede fra start af en masse at tale om.

Hold det simpelt
Lad vær med at udsætte din date i månedsvis – kom af sted og oplev det fantastiske ved at date. Det er vigtigt, at du holder dine hensigter på et simpelt plan. Det vil sige, at en første date typisk holdes på en cafe eller lignende.

Hold din datingplaner for dig selv
Lad vær med at fortæl hele din vennekreds, at du skal på date. Jo færre der ved det, jo bedre. Din vennekreds vil typisk piske en stemning op, hvorfor forventningerne til din date pludselig bliver alt for høje. Jo færre der ved du skal på date, des færre har du at fortælle, hvordan din date forløb. Hvis du en dag skulle løbe ind i en mislykket date, er du fri for at fortælle alle dine venner de ubehagelige detaljer – netop fordi du holdt det for dig selv fra start af.

Afslappet tøj er vejen frem, hvis man ønsker en afslappet date
En fantastisk ide er at være klædt i noget tøj, du har det godt i. Der findes ikke noget værre end at deltage i en date, hvor du skal rette på tøjet hver 30. sekund. Derfor: Vær klædt i noget tøj du føler dig hjemme i. På den måde vil dating forløbe meget lettere.

Vær opmærksom på din date
Stil spørgsmål, være interesseret i din date, vær i det hele taget opmærksom på, hvad din date fortæller dig. Du skaber det bedste forhold mellem dig og din date ved at være opmærksom på de ting du får fortalt. Hvis din date sidder og snakker løs uden du virker interesseret, kan daten meget hurtigt ende med et negativt resultat – og det er der jo ingen, der er interesseret i!

Disclaimer
Author: Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *