Bliv eller find en lærervikar via vikarportal.dk

Lige meget om man lige er startet som lærerstuderende eller er længere henne i sit studie, er der god mening i at søge job som lærervikar. Det kan være, at man har været i praktik under sit studie. Det kan også være, at man ikke har. Uanset hvad, er der gode og meningsfulde erfaringer at hente i et job som lærervikar.

Få hjælp til at finde lærervikarjobbet

Det kan godt virke lidt uoverskueligt at finde frem til det helt rigtige lærervikarjob. Hvor skal man søge, og hvilke skoler er i nærheden? Hvor mangler de lige netop en lærer med de linjefag, som du har? Og hvordan er hele søgeprocessen?

Der er heldigvis god hjælp at hente på internettet. Bliv lærervikar via vikarportal.dk, og opret hurtigt og gratis en profil. Her skal man blot beskrive sine erfaringer, kompetencer og linjefag samt vedhæfte et vellignende foto af sig selv. Portalen skaber herefter et match mellem dig og skoler og institutioner som ønsker at finde en lærervikar.

Hvad er vikarportal.dk?

Opretter du en profil på vikarportal.dk, vil skoler og institutioner nemt kunne finde dig og kontakte dig. Selvom det kan være et broget marked for vikarjobsøgning, kan man her være tryg ved, at man er i sikre hænder.

Portalen promoverer nemlig sig selv ved en meget ambitiøs målsætning. Dem, der står bag portalen, vil gerne forbedre kvaliteten i undervisningen og sikre, at der er større kontinuitet på de forskellige institutioner. Dette vil medføre, at både forældrene, eleverne og lærerne trives langt bedre.

Vær med til sikre trivslen og kvaliteten

Dem, der står bag portalen, har oplevet, at der kan være store udfordringer forbundet med vikardækningen rundt omkring på landets skoler og institutioner. For hvordan sikrer man kontinuiteten i undervisningen, hvis skolen er ramt af sygemeldinger blandt de fastansatte lærere? Derfor har de skabt denne vikarjobportal, der skaber gode match mellem lærerstuderende og pædagogstuderende, så de offentlige institutioner har et kvalificeret ansøgerfelt at vælge imellem.

Dette er med til at højne trivslen på den enkelte skole, og her kommer lærervikaren til god undsætning. Det er derfor et meget meningsfuldt job at være vikar, hvor man har forskellige klasser at undervise.

Træd til med kort varsel

 Der kan både være fordele og ulemper ved at være vikar. Man skal kunne træde til med meget kort varsel. Denne korte frist kan være god for nogle, der ikke ønsker at lægge deres liv i meget faste rammer. Samtidig skal man være indstillet på at være i en form for standby position, og dette kan gøre, at man ikke kan planlægge så meget andet. De fleste er dog glade for den frihed og den fleksibilitet, der ligger i jobbet.

Disclaimer
Author: Underviseren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *