Gentofte vs Helsingør

Der er meget stor forskel på at bo inde i Valby og Gentofte. For mig har det dog været en god forandring at flytte fra Gentofte til Valby. For det første er jeg tættere på Københavns centrum, som jeg virkeligt holder af. For det andet synes jeg, at livet er lidt mere spændende her i Valby. Gentofte er bestemt ikke dårlig at bo i.

Lidt kedeligt

Jeg syntes bare, at jeg kedede mig for meget. Jeg trængte til forandring. Nye omgivelser. En ny start. Jeg har fået et nyt arbejde og skal møde her i Valby hver anden dag. 2 dage om ugen. De andre 3 dage skal jeg arbejde hjemmefra. Det betyder, at jeg kan gå på arbejde, de dage, hvor jeg skal møde. Det bliver rart ikke at skulle rejse med S-tog.

Lige nu er jeg ved at lægge sidste hånd på min nye lejlighed. Det var en lidt pludselig flytning, fordi jeg fandt først lejligheden her i Valby for to uger siden. Så alt blev pakket ned i kasser – hulter til bulter. Mine møbler og kasser blev hentet, og jeg flyttede ind for en lille uges tid siden. Siden da har jeg brugt tid på at pakke ud, hænge billeder op, stille møblerne, så jeg synes, at her er pænt. Jeg har fundet en del gammelt skrammel, som jeg egentlig burde have kasseret, da jeg pakkede. Men det havde jeg slet ikke tid til at tænke over.

Rengøring

Jeg er ved at nå frem til den sidste kasse og har derefter et projekt på min to-doliste, som jeg gerne vil i gang med – hurtigst muligt: Rengøring! Her er en del støv. Det er utroligt så meget støv, en flytning medfører. Jeg har allerede haft støvsugeren fremme et par gange. Ja, den er faktisk ikke blevet sat på plads. Den ligger og flyder inde i stuen. Jeg tænkte, at det ikke var nødvendigt at sætte den på plads, førend jeg er kommet igennem udpakningen. Og jeg har indtil videre haft ret.

Vinduespudser

Jeg har også tilføjet vinduespudsning på min to-doliste. Jeg kender bare ikke en god vinduespudser her i Valby. I Gentofte havde jeg fundet en på nettet. Det var en venlig mand, der kom, når jeg havde brug for det. Jeg havde bare valgt den første, jeg så på listen efter en Googlesøgning: ”Vinduespudser Gentofte”.

Gad vide, om min nabo kender en vinduespudser. Jeg kunne ringe på hos naboen og spørge, om de kan anbefale sådan en. Det ville måske være sådan en måde at lære naboen at kende på. Du ved, det er vel lidt mit ansvar at præsentere mig selv overfor dem på. Jeg kunne også bare gøre det samme som før: Gå på nettet, skrive ”Vinduespudser Helsingør” og vælge den første, der kommer frem på skærmen. Og så kan jeg sørge for at ’glemme’ at købe sukker og, så spørge naboen, om jeg kan låne lidt sukker en dag. Det er måske lidt klogere. Det er jo ikke alle, der køber sig til rengøringshjælp, og jeg vil ikke sætte min nabo i en pinlig situation.

Disclaimer
Author: oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *