En dag med Cityfellaz

Vi tør godt bide spids på her på siden, at du vil opleve dagen som noget helt andet, hvis du er så heldig at være iført CityFellaz tøj. Lad os sammenligne et par gængse scenarier på en normal dag lige her!

Normalt tøj – morgen: Du står op og iklæder dig, går ned ad trappen for at spise morgenmad og går ud af døren efter endnu en uinspireret morgen. Arbejdet bliver ikke sjovt i dag.. Hvornår er det fyraften?

CityFellaz tøj – morgen: Du står op sprængtfyldt med energi og smadrer klædeskabet op. Her får du de svedigste jeans og en lækker shirt på, og mens du indtager din brunch står der et par piger og betragter dig med store øjne udenfor vinduet. Endnu en god dag i menneskehedens tjeneste!

Arbejde – normalt tøj: Arbejd, arbejd. Arbejd, arbejd. Nummeret fra Bikstok Røgsystem går igennem hovedet på dig, mens du ordner den ene bunke papir efter den anden. Hold op, hvor er dit arbejde egentligt uinspirerede, men har du mulighed for at foretage dig noget andet? Næh nej.

Arbejde – CityFellaz tøj: Nu bliver det først rigtigt sjovt! Dine medarbejdere har rullet den røde løber ud, chefen står klar med cafe latté og et rundstykke med syltetøj, og som den fedest klædte medarbejder igen i dag får du naturligvis lov til selv at vælge dine arbejdsopgaver. Fuldstændigt som normalt. Hvad vil du i dag? Smage is til eller prøve alle massagehusene i Aarhus? Valget er dit!

Normalt tøj – aften: TV-avisen dikterede absolut intet nyt i en kedelig og trist verden. Det er vidst tid til at komme i seng..

CityFellaz tøj – aften: Og festen er først lige startet! Du har et par venner over til et spil Fifa, og dine to flotte underboere kommer op for at brokke sig – men ender med at deltage i festen, og når klokken har slået 12 sidder du tilbage med den ene af dem, der tydeligvis synes, at du har en tøjstil ud over det sædvanlige..

Overdrivelse? Vi er ikke engang sikre. Billigt Cityfellaz tøj er vejen frem!

Disclaimer
Author: Kasper Lorenzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *