Lille historie om Cityfellaz

Siden 2002 har det København-baserede CityFellaz produceret og solgt til ikke alene i Danmark, men også i resten af Europa.

Og siden 2002 er det mere eller mindre bare gået op ad bakke siden da. CityFellaz er en levende succeshistorie og et bevis på, at man kan alt, hvis man bare vælger at følge sine drømme.

CityFellaz har til at starte med fokuseret på genkendelighed og et urban look i deres tøj. Genkendeligheden er især kommet i form ved hjælp af den karakteristiske papegøje, der præger mange både T-shirts, trøjer og sågar et par bukser ind i mellem. Ved at bruge denne papegøje formår CityFellaz om noget at skille sig ud i forhold til mængden af kedelige og intetsigende T-shirts. Vi elsker CityFellaz’ papegøjen!

Også ved hjælp af nytænkning i forhold til skjorter er det lykkes CityFellaz at bevæge sig ind på dette marked. Hvem siger, at en skjorte ikke kan have forskellige farver på kroppen og ærmerne? Hvem har lavet en uskreven regel om, at man ikke må lave prints på skjorter? CityFellaz har i hvert fald ingen problemer med at bryde disse regler ved kækt at trykke deres papegøje på skjorter i forskellige farver og motiver på ærmer og krop. Det er fantastisk.

De farverige designs, der præger alle CityFellaz konstruktioner, har rødder i de to skaberes baggrund i skateboardmiljøet og musikmiljøet i København. Dette er to kreative steder, hvor det at lave noget, som andre laver i forvejen, ikke får dig noget sted hen. Du er nødt til at være unik og at satse på dine egne kvaliteter. Du er nødt til at gøre noget, som ingen andre gør. Og det har CityFellaz formået med deres farverige tøjdesigns ledt an af den særdeles genkendelige papegøje.

Hvad vi egentligt prøver at sige med dette indlæg er, at vi er helt vilde med CityFellaz. Vi har kæmpe respekt for, hvad de har opnået på så kort tid i modebranchen – og vi håber, at de ingen planer om at stoppe foreløbigt har. Al respekt til CityFellaz tøj!

Disclaimer
Author: Kasper Lorenzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *