Kom godt på vej med en sengerand

Du har mange muligheder hvad angår babyudstyr, når du er forælder. Næsten for mange. Det kan være svært at finde god information omkring indkøb af babyudstyr, og man kan hurtigt komme i vildrede med alle de mange produkter og modeller.

Det står klart, at der er nogle ting, der er absolut nødvendige – og noget babyudstyr, som blot er ’nice to have’. En af de ting, som mange opfatter som bonus-udstyr, er en sengerand. Men efter jeg har oplevet hvordan en sengerand kan gøre tremmesengen mere indbydende og behagelig for barnet, er det lige før, at jeg sætter det på listen om must-haves.

Hvad er en sengerand?

En sengerand er en blød, lang pude, der lægges indeni barnets tremmeseng. Det bevirker, at barnet ikke har kontakt med de hårde, kolde tremmer – men i stedet mærker den bløde pude. Det bevirker at tremmesengen føles mere indbydende, og at barnet får en følelse af at være placeret på én, stor madras. Det gør med andre ord sengetiden mere behagelig.

Hvornår skal man stoppe med at bruge en sengerand? Intet står skrevet i sten, så det bestemmer du egentlig lidt selv. Men en god regel kunne være, at pakke sengeranden væk, når barnet skal over i en almindelig seng. Det symboliserer en form for udviklingen i barnets liv, og derfor kan det være fint at gemme sengeranden væk. Men så længe dit barn sover i en tremmeseng, er sengeranden ideel.

De mest populære sengerande er oftest de tykke, som kan stå uden brug af bindebånd. Sebra, Smallstuff og Småfolk producerer sådanne sengerande, som ligeledes er fantastisk farverige. Læs eventuelt meget mere om sengerande på sengerand.dk.

Ideer til mere babyudstyr

En af de andre ting, som jeg er blevet mere og mere glad for – når vi snakker babyudstyr – er et trappegitter.

Når man bliver forælder, så følger der en masse bekymringer med i købet. Der kan et trappegitter eller dørgitter være en kæmpe hjælp. Babyer har tendens til at kravle alle de forkerte steder hen, og de har en frygtelig (og dejlig) nysgerrighed. Hvis du bor i flere plan, så kan du i hvert føle dig en smule mere tryg med et trappegitter eller dørgitter.

Det var alt for dette indlæg – og jeg håber du fandt den information, du var på udkig efter.

Disclaimer
Author: Kasper Lorenzen

1 thought on “Kom godt på vej med en sengerand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *