Gammel?

Er der noget at sige til, at man begynder at føle sig lidt gammel, når man pludselig støder på den opgave, at man skal have planlagt festligholdelsen af sit eget sølvbryllup. Selv om hverken min kone eller jeg endnu har rundet de 50 år og derfor bestemt ikke føler os ældre end måske midaldrende, så er det altså en kendsgerning, at vi om kort tid har været gift med hinanden i 25 år.

Vi har for et stykke tid siden bestilt både festlokale og mad til festen. Det sidste var i sig selv da også noget af en opgave, for vi ønskede at sammensætte menuen under hensyntagen til de 36 gæster, vi har besluttet at invitere til festen. Nogle spiser ikke fisk, andre hader ost som pesten, så der er forskellige hensyn at tage. Men det er dog lykkedes os at sammensætte en menu, som vi er sikre på vil tiltale langt de fleste af gæsterne.

Nu har jeg så bakset med den opgave at finde noget musik til festen. Vi vil have levende musik, for vi forventer, at der vil være nogle sange, der skal synges, og så synes vi i det hele taget, at det er meget hyggeligere med levende musik end med en eller anden form for elektronisk musik.

I går fandt jeg så via gode råd fra kolleger frem til et tre-mands band, der har masser af erfaring med at spille til den type fester, og heldigvis for mig viste en opringning til bandets leder, at de godt kan komme den aften, vi skal holde festen.

Manden fortalte mig, at de tre i bandet hver især mestrer flere forskellige musikinstrumenter, men et gennemgående instrument, som de altid har med til den slags fester som vores, er et el-piano, for det kan bruges til stort set alle slags musik, og ikke mindst til at ledsage festsange er et el-piano nok det mest velegnede, fortalte han mig. Han sagde, at det kunne købes billigt her.

Han foreslog så, at de foruden pianoet skulle komme med en guitar og en saxofon, for det mente han vil passe fint til den type dansemusik, som vi efterspørger, nemlig forholdsvis moderne musik men dog ikke ligefrem hård rock, som den aldersgruppe, de fleste af gæsterne er i, næppe vil sætte den store pris på. Hvis du i øvrigt har interesse, kan du besøge den kendte butik Danguitar her: http://www.danguitar.dk/

Jeg indgik en aftale med bandet, hvis pris jeg i øvrigt ikke kunne have noget at indvende imod. Faktisk synes jeg, at de er ganske rimelige i deres forlangende, og de skal rent faktisk have lidt mindre for deres ulejlighed, end jeg på forhånd havde kalkuleret med.

I aftes kunne jeg så overbringe min hustru den gode nyhed, at musikken til vores sølvbryllupsfest nu var på plads, og jeg fortalte hende om bandet og om de instrumenter, de vil komme med.

Jamen, man kan vel ikke levere musik til dans helt uden trommer i orkestret, indvendte min kone, der nok tænkte på, at dansemusik kræver en fast rytme. Tja, det ved jeg egentlig ikke, for musik er ikke lige en af mine spidskompetencer, men det skal nu nok gå.

Disclaimer
Author: oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *