Lynhurtigt internet på job

Min virksomhed er netop flyttet i nye, større lokaler, og derfor så jeg mit snit til at undersøge mulighederne for et lynhurtigt internet. Vi har i en længere periode oplevet store svigt i forbindelse, og mine medarbejdere og ikke mindst jeg selv er meget trætte af de mange udfald, vi oplever i hverdagen. I denne artikel kan du derfor læse mere om, hvilke overvejelser jeg gjorde mig, da jeg ledte efter det perfekte internet til arbejdspladsen. Derudover kan du læse om, hvordan du med rabatkoder fra Rabatbanditten.dk kan få store rabatter på dit internet fra Hiper eller Fullrate.

Hvor mange ansatte er i på arbejdspladsen?

Min arbejdsplads har 20 ansatte, hvilket stiller store krav til internettet. Ikke nok med at internettet skal kunne ”bære” 20 computere, så er alle disse 20 computere aktive på samme tid af døgnet, hvor hver enkelt ansat forventer et lynhurtigt internet. De ansatte i min virksomhed bruger internettet til alt fra downloading af store filer til lange e-mail korrespondancer.

At virksomheder generelt set sætter store krav til kvalitet, betyder, at man ikke bare kan vælge Gud og hver mand som leverandør. Derfor er det en god idé at vælge blandt markedets største udbydere, så du er sikker på, at firmaet også eksisterer i morgen.

Da jeg skulle vælge det rigtige internet til min virksomhed, faldt jeg hurtigt over en hovedregel. Hvis din virksomhed er på 10 medarbejdere eller derunder, vil en almindelig bredbåndsløsning være tilstrækkelig. Hvis I derimod er 10 ansatte eller flere, vil bredbånd med fibernet være den perfekte løsning.

Bredbånd med fibernet for 10 ansatte eller derover

Efter flere forskellige anbefalinger rundt omkring på internettet, som anbefaler bredbånd med fibernet til virksomheder med 10 ansatte eller derover, besluttede jeg mig for at undersøge mulighederne for denne type internet. Bredbånd med fibernet er den mest moderne metode til et lynhurtigt internet. Til forskel fra almindeligt bredbånd er hastigheden på fibernet markant hurtigere og kan holde til mange enheder på samme tid. Dette skyldes, at fibernet kører via lyskabler, som transporteres med lysets hast, hvilket gør internettet lynhurtigt og knivskarpt. Med fibernet kan I være lige så mange online samtidigt, som I har lyst til, uden at de skal dele båndbredden, og dette er vigtigt, hvis I er mange, der skal arbejde sammen på samme adresse.

Blandt de mest populære udbydere af fibernet er Hiper. Hiper er blandt Danmarks mest populære udbydere, da de ikke blot leverer knivskarpt internet med 1000/1000 Mbit, men også fordelagtige priser. Med en rabatkode fra Rabatbanditten.dk får du fibernet fra Hiper fra kun 299 kr. om måneden, og dermed kan du snildt undgå forstyrrelser i netværksforbindelsen. Nu er det to måneder siden, at min virksomhed fik Hiper bredbånd, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Foruden det lynhurtige internet leverede Hiper en kanon service ved installationen, og vores nye internet fungerede inden for få hverdage.

Almindeligt bredbånd for 10 ansatte eller derunder

Hvis din virksomhed har 10 ansatte eller derunder, bør almindeligt bredbånd være nok til levering af et lynhurtigt internet, og der er ligeledes fordele ved denne bredbåndsløsning. Først og fremmest kræver denne type internet kort installationstid, da det almindelige bredbånd kører over kobbernet, som i forvejen er nedgravet rundt omkring i landet. Derudover findes der mange forskellige udbydere på markedet, som alle sikrer, at kvaliteten af internettet er tårnhøjt.

Blandt testvinderene fra blandt andet internettjek.dk finder du Fullrate. Hos Fullrate kan du og din virksomhed vælge imellem flere forskellige bredbåndsløsninger og dermed finde lige netop den løsning, som passer til jer. Jeg anbefaler, at en virksomhed på 10 eller derunder vælger et abonnement med 50 Mbit. Med en rabatkode fra Rabatbanditten.dk koster dette abonnement blot 269 kr. om måneden. En anden fordel ved Fullrate er, at de ligeledes har et stort udvalg af mobilabonnementer og TV pakker. Hvis dine ansatte har arbejdsmobiler, kan du derfor samle både internet- og mobilabonnementer ét sted, hvilket giver gode besparelser. Derudover er det en stor fordel at have regningerne samlet ét sted, så regnskaberne er mere overskuelige. På Fullrates selvbetjeningsside kan du lave en komplet oversigt over dine abonnementer, priser, produkter og meget mere.

Disclaimer
Author: oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *