Nyt trommesæt

Det er nok for de fleste en modbydelig oplevelse at have haft indbrud i sit hjem, og det var det bestemt også for os i sidste uge, da vi kom hjem efter et weekendophold hos noget familie. Men vi slap dog nogenlunde heldigt, fordi tyveknægten kun havde været inde i vores kælder via et knust vindue, så der var ikke stjålet noget fra resten af huset.

Men vores søn, Magnus, på 14 år var nærmest utrøstelig, fordi tyven havde fjernet hans næsten nye guitar fra det kælderrum, hvor han sammen med et par kammerater øver sig på musik. Der er tale om en forholdsvis dyr guitar, som Magnus havde ønsket sig i lang tid, og som vi så valgte at give ham i konfirmationsgave for nogle få måneder siden.

Så min kone og jeg skyndte os at fortælle Magnus, at vores forsikring helt sikkert dækker for tyveriet, så han kan få en ny guitar magen til, og det hjalp heldigvis på hans humør.

Det var nu ikke kun guitaren, der forsvandt ved indbruddet, for Magnus’ kammerater i deres lille boyband opbevarede også deres musikinstrumenter i vores kælderrum, så tyven eller tyvene løb også med et ret dyrt keyboard samt Frederiks trommesæt, som i øvrigt var præcist lige så nyt som Magnus’ guitar, idet Frederik også havde fået trommerne i konfirmationsgave.

Nu har jeg fået afklaret tingene med forsikringsselskabet, som har meddelt, at drengene får deres ting erstattet, og for guitaren og trommesættets vedkommende bliver der tale om en erstatning svarende til instrumenternes indkøbspris.

Disclaimer
Author: oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *