Danskerne har taget fodboldgolf til sig

Når det kommer til sportsgrene og det der med at være fysisk aktiv, så er vi danskere ret ofte meget langt fremme i skoene. Vi er ikke sky for at prøve noget nyt af og i de seneste år har mange helt nye sportsgrene, der holder Danmark på dupperne, taget deres indtog i den danske hverdag. Man kan f.eks. nævne Zumba, som i løbet af de sidste par år er blevet noget som mange kvinder har været til og mange mænd er faktisk også blevet lokket med til det. Det giver et godt billede af, at vi i Danmark ikke er bange for at prøve noget nyt og bare give den fuld gas, for at holde vores kroppe sunde og raske, så vi kan se flotte ud, hvis man begynder at smide lidt af tøjet. Det ser man jo gerne, at folk gør store øjne i stedet for at bryde ud i latter. En af de nye sportsgrene som Danmark har lagt jord til er fodboldgolf. Det er faktisk lige præcis hvad det lyder som. Det er nemlig golf, blot hvor man spiller det med fødderne og en lidt større bold. Det er utrolig sjovt og slet ikke så seriøst som golf ofte bliver, når folk går for meget op i detaljen. Man kan dog i sandhed sige, at danskerne har taget fodboldgolf til sig, da der rundt omkring i hele landet skyder op med nye baner til denne spektakulære sport.

Danskerne har taget fodboldgolf til sig, fordi det er en anderledes sport

En af de grunde til, at danskerne har taget fodboldgolf til sig er, at det er en lidt alternativ sport, som man ikke ser så ofte. Mange andre lande, da bruger og dyrker man kun de helt traditionelle sportsgrene, hvor vi i Danmark prøver alle mulige løjerlige ting, som man aldrig har set før. Her er fodboldgolf et rigtig godt eksempel. Og det er faktisk ikke engang et så ukendt koncept. Man har set på spillet golf og konkluderet, at det ofte kunne blive lidt tørt og kedeligt. Det er også fuldstændig korrekt observeret, men mange bruge golf til at stresse af, så det er også helt på sin plads, at det er lidt mere ”slow paced”. Men der var en mangel på action, så man prøvede sig frem med en større bold og med fødder i stedet for køller og det fungerede helt fantastisk og er skyld i, at vi i dag har adskillige fodboldgolfbaner rundt omkring i det danske land.

Et nyt og spændende fællesskab gør, at danskerne har taget fodboldgolf til sig

Foreningslivet er en stor ting i Danmark og det er også tilfældet med fodboldgolf. Man er med i det, fordi man møder en masse nye mennesker og der opstår venskaber på tværs af alder og uddannelse og det er en af de smukke ting ved det sportsliv der optræder i Danmark. Vi er gode til at væres fælles om ting og sport alene er vi ofte ikke så glade for.

 

Disclaimer
Author: Underviseren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *