Det er populært som aldrig før med bondegårdsferier i det nordjyske

Landlig idyl, havet i det fjerne, frisk luft ind i lungerne og ikke mindst en hel masse fred og ro. Ja, det lyder virkelig lækkert, ikke? Det er helt sikkert også nogle af grundene til, at mange danskere tager på bondegårdsferie i Nordjylland. En ny trend, hvor man som for eksempel børnefamilie kan tage en tur til det nordjyske og bo hos en landmand i en uges tid med alt, hvad det nu indebærer. Det er et billigere alternativ til en charterferie sydpå, og man får både som enkeltperson og som familie en helt anden ferie ud af det, end hvis man bare ligger på en stol ved stranden hele dagen og dovner.

Det kan du opleve

Og hvis man kender bare lidt til landbruget og bondegårdene i Danmark, så ved man godt, hvad sådan en uges ferie indebærer. Ikke meget ferie i hvert fald. Det vil betyde, at man skal tidligt op for at malke køer, eller man skal hjælpe med både at fodre grisene og muge ud, efter de har spist. Det kan være, man kan få lov til at køre en traktor, eller måske skal man endda hjælpe med at slagte dyr til aftensmaden.

Og det er bestemt lidt noget andet, end hvis man tager på charterferie, men som børnefamilie kan det være smart at tage på bondegårdsferie, fordi det både giver et andet sammenhold for familien, men det giver måske også børnene svar på nogle af de spørgsmål, de går rundt med. Som for eksempel hvor mælken eller kødet i frikadellen kommer fra. Og med en bondegårdsferie i det nordjyske, er det helt sikkert noget, de vil lære noget om. Plus at man får en masse frisk luft, som mange danskere godt kunne trænge til.

 

Disclaimer
Author: Underviseren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *