Rejser med fly

Her i min lille verden er jeg ved at blive lidt utålmodig. Det ser efter rigtigt mange måneder ud til, at der kommer mere detaljerede rejseanbefalinger fra udenrigsministeriet. De skriver jo generelt ikke så meget. Men at de bare anbefaler, at man ikke rejser ud til resten af verden, er ligesom en meget generel udmelding. Jeg ved fx, at der findes helt covid-frie områder. Fx er der slet ikke – og har slet ikke været – tilfælde af covid på nogle af de græske øer.

Ferie!

Hvorfor kan vi ikke få lov til at rejse dertil på ferie? Men måske er det for usikre tal, man har for alle regioner i hele verden. Jeg ved det ikke. Jeg har det bare sådan, at jeg vil meget gerne afsted på en forlænget weekend. Fx til Rom eller Barcelona. Jeg kan godt lide at tage af sted torsdag aften og, så komme tilbage søndag aften. Jeg møder ind på arbejdet med fornyede kræfter og inspiration efter at have været afsted til en eller anden europæisk storby i en lang weekend.

Flybilletter og rejser

Sidste år fandt jeg mange flybilletter til forskellige byer i Europa. Jeg havde især været heldig at finde flybilletter til Paris. Det var ved juletid – lige inden Corona-krisen brød ud i fuldt flor. Jeg kom afsted. Jeg fik købt julegaver. Og jeg nød at være i Paris alene. Det kunne være så fedt at finde et par billige flybilletter til et sted ude i Europa, hvor man bare kan shoppe, nyde at være væk fra Danmark og Janteloven. Og så komme hjem igen – fyldt med inspiration, indtryk og gode ideer. Det er jo på rejser, vi virkelig slapper af og lader op, ikke?

Jeg tror, at jeg vil begynde at lede efter flybilletter snart. Jeg har sådan set ikke lagt mig fast på, hvorhen. Bare det er en stor by. Det behøver ikke at være en millionby. Bare en by, hvor man kan iagttage almindelige mennesker.

Disclaimer
Author: oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *