Uddannelse til coach

Det er nogle år siden, at jeg begyndte at beskæftige mig med psykologi. Det var sådan på hobbyplan. Jeg var bare interesseret. Men jo mere jeg læste og lærte, desto mere begyndte det at presse på inden i mig selv: Jeg vil gerne arbejde professionelt indenfor psykologi.

Selvstudie?

Nu er der bare det, at jeg ikke har lyst til at sige mit job op, og jeg tvivler på, at jeg har kræfterne og selvdisciplinen til at gennemføre et selvstudie. Jeg kunne godt forestille mig, at jeg ville være tilfreds (og stolt af mig selv), hvis jeg kunne finde et kortere kursus, som kan give mig bevis for, at jeg har gennemført det.

Selvfølgelig inden for psykologiens store felt. Jeg overvejede at følge et kursus i mindfulness, men syntes ligesom ikke, at det var det helt rigtige for mig. Underviseren var også lidt ustruktureret, da jeg talte med hende. Ja, helt ærligt: Jeg brød mig ikke om hende. Det kan godt være, at hun er ultra-dygtig, men har jeg ikke tilliden, ja så får jeg ikke noget ud af kurset. Men kurset i mindfulness fik mig til at tænke i banerne omkring coaching og stress.

Stresscoach uddannelsen3

Jeg begyndte derfor på en stresscoach uddannelse her: https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse
Det er en rigtig god uddannelse. Der er en masse psykologi bygget ind i den. Men der er også nogle helt konkrete teknikker, der kan læres og bruges til at afhjælpe stress med.

Jeg er allerede halvvejs igennem uddannelsen. Jeg kan kalde mig for stressvejleder nu. Jeg har fået papir på det. Men mit mål er, at jeg vil gennemføre hele uddannelsen, så jeg kan få anerkendelse som stresscoach. Om jeg nogensinde kommer til at arbejde professionelt som stresscoach, har jeg ikke helt besluttet endnu. På den ene side kunne det være meget spændende. På den anden side, så er det altså et stort skridt at tage sådan at åbne sin egen praksis.

Disclaimer
Author: oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *