En ægte Primadonna

En af de vigtigste grunde til, at du bør købe lækkert undertøj, er, at det får dig til at føle dig smuk. Når du har det på, så føler du, at du gør noget godt for dig selv. Og det gør du jo. Du viser dig frem for andre mennesker, og de ser på dig, fordi du har selvtilliden i orden. Sådan fungerer det for mig, og jeg er bare en helt almindelig kvinde. Ligesom du er.

Det er dog vigtigt, at du køber lingeriet i de rigtige størrelser. Det kan være en nem løsning at kigge på en BH, som man allerede har, og så købe et smukt sæt baseret på det størrelsesnummer, som du ved din tidligere BH var. Mega, stor fejl. Måden, størrelser angives på fra brand til brand, varierer temmelig meget. Det kan være, at du er størrelse 85B, når du køber en BH fra brand x. Men det kan være, du er størrelse 90B, når du køber den fra brand y. Derfor er det vigtigt, at du prøver BH’en, som du er interesseret i, så du kan mærke, om det sidder rigtigt på din krop.

Det er meget vigtigt, at din BH passer dig godt, så du føler dig godt tilpas. Den må ikke stramme, skulderstropperne må ikke falde ned på overarmen, og dine bryster skal have god støtte, uden at noget strammer eller borer sig ind under armen. Fx en bøjle.

De fleste brands laver ualmindeligt smukke BH sæt, men det er ikke altid, at de faktisk er designet til vikingekvinder. Det vil derfor være en skuffelse for dig, hvis du køber et sæt på nettet uden at have prøvet det i en fysisk butik. Det sker ofte. Alt for ofte. Og det er rigtigt synd. Et brand, som er designet til vikingekvinder, er Primadonna. De har set, at der er stor forskel på, hvordan skandinaviske og kinesiske kvinder er bygget – og lingeriet, de produceret er designet til skandinaviske kvinder.

Primadonna lingeri til rigtige kvinder

Vi er generelt højere og har former. Det har Primadonna taget med i deres designs. Det betyder ikke, at de producerer lingeri, som er kedeligt – tværtimod. Nogle modeller kan være utroligt feminine, andre ligefrem frække på den gode måde. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, når du tager det på.

Du kan få udmærkede og smukke BH sæt, som ikke behøver at koste alt for mange penge. De kan være lavet af kunststof, som er behagelige at have tæt på kroppen. Du kan naturligvis også få trusser og BH’er, som er lavet af silke. De er som regel noget dyrere, og måske også lidt mere besværlige at vaske. Det, du skal være opmærksom på, er, om du synes om sættet, når du ser dig selv i spejlet.

Det kan tænkes, at det sæt, du har forelsket dig i ikke har en BH som passer til dig. Den giver måske ikke den rigtige støtte til din barm. Så lad være med at købe det. Du bliver ked af det. Find et sæt, som sidder godt på din krop, som støtter din barm, og som eventuelt også giver din rumpe en fin linje.

Disclaimer
Author: oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *