Udenlandske finansieringsselskaber

Nu er det ikke længere de største danske banker, som har de billigste boliglån og billigste billån uden udbetaling men derimod de udenlandske. Danske Bank har netop hævet deres rente med 1 % for kunder med 24/7 konti, hvorimod Banknorwegian og Santander har sat deres rente ned til 4,94 % om året for de bedste kunder.

Hvis man sammenligner Danske Banks og Banknorwegian og Santanders boliglån, så ligger Danske Bank på mellem 6,2 og 11,6 % hvor spændet hos Banknorwegian og Santander går fra 4,94 til 9,95 %. Banknorwegian og Santander, finder det paradoksalt, at de traditionelle banker hæver renten, når der generelt er faldende renter i samfundet.

Hvis du er interesseret i en uvildig sammenligning af de bedste lån i Danmark, kan vi anbefale hjemmesiden SMART-LÅN.DK.

Hos svenske Swedbank kan man få i øjeblikket få 4% billån og 4,7% andelsboliglån, og de har så travlt, at de ikke kan følge med, siger privatkundechef Rene Bendtsen. De mange kundehenvendelser kommer især fra kunderne i Danske Bank, Nordea, Nykredit og Vestjysk Bank. Han tilføjer, at kunderne er trætte af rentestigninger til trods for, at renterne generelt er faldende.

BRFKredit og Halkin indgår samarbejde om boliglån

Er du en af de mange kunder, som har fået afslag på at kunne låne penge til nyt hus, så er der en løsning på vej. BRFKredit og Halkin ARP Capital, som har pensionskassen Pensam som investor, er gået sammen om finansiering af boliglån sammen med en tredje partner nemlig HusCompagniet.

Samarbejdet er opstået som følge af banksektorens stramme kreditstyring, hvor selv kunder med en sund økonomi får afslag på deres låneansøgninger.  Dette har åbnet op for et nyt marked, hvor bl.a. BRFKredit og Halkin gerne vil ind.

Det bliver til en bred kundekreds, som de 2 selskaber vil tilbyde deres boliglån til. Renten bliver en fast rente, som svarer til bankernes variable lån og den gives på baggrund af en individuel kreditvurdering, Kilde: https://xn--smart-ln-g0a.dk/

Disclaimer
Author: Kasper Lorenzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *