Cityfellaz er for alle

Vi er her på fansiden ikke meget for at indrømme det, men CityFellaz tøj er faktisk en ganske pebret affære. Dette er der midlertidigt god grund til.

CityFellaz er et dansk mærke startet i København og sælges primært i Danmark (om end vi håber, at de snart ekspanderer og også snupper resten af Skandinavien med deres lækre tøj). Indtil dette sker, må vi dog i Danmark slås med nogle relativt høje priser på CityFellaz tøjet – og hvordan kan dette så være?

Jo, priserne i Danmark er desværre generelt bare højere end de er så mange andre steder. Dette hører sammen med, at Danmark er et velfærdssamfund, og sådan et er desværre meget dyrt at have kørende. Vores gratis uddannelsessystem og effektive sociale net holdes oppe af høje skatter. Disse høje skatter betales blandt andre af virksomheder.

For fortsat at tjene penge er virksomhederne derfor nødt til at sætte priserne på dansk produceret modetøj relativt højt. Dette er grunden til, at en CityFellaz t-shirt sagtens kan koste 300kr i Danmark, selvom en mode T-shirt i USA ikke koster mere end 10 $ (55kr).

Derfor er du faktisk (om end indirekte) med til at finansiere det danske velfærdssamfund hver eneste gang du støtter CityFellaz ved at købe deres tøj. Det er slet ikke en dårlig biting, hvis du også gerne vil pleje din samvittighed!

Du kan i fremtiden se frem til at købe billigere CityFellaz-tøj i udlandet, hvis det på nuværende tidspunkt danske mærke en dag vælger at flytte produktionen og designet udenlandsk. I så fald vil tøjet blive importeret hertil og solgt for lavere priser, hvilket bestemt også ville være værd at tage med for os danske forbrugere. Det sker nok ikke indenfor de næste par år, men en CityFellaz ekspansion ligger heller ikke flere årtier ude i fremtiden!

Disclaimer
Author: Kasper Lorenzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *