Hvad Cityfellaz ikke laver

Vi elsker her på siden CityFellaz, men vi må desværre erkende, at det danske mærke ikke kan opfylde alle vores ønsker.

Ovenstående citat skal dog forstås på en speciel måde. Vi er slet ikke i tvivl om, at CityFellaz – hvis de ville – sagtens kunne tilfredsstille alle vores ønsker om modetøj inspireret af street-kulturen og skater-kulturen. Men desværre har CityFellaz valgt at holde sig til produktionen af trøjer, T-shirts og caps. Og det er det.

Dette betyder desværre, at hvis vi vil have bukser, solbriller, sko, armbånd eller lignende fra CityFellaz, må vi kigge meget langt efter det. Det danske mærke har ikke sådanne varer i nogle af de store netbutikker, og vi kan ikke se nogle tegn på, at dette skulle ændre sig i fremtiden. Når vi nu allerede har så mange crewnecks, skjorter og tees fra CityFellaz og deres kollektion af modetøj til mænd, er det en sand skam, at de mangler bukserne og skoene.

Et par bukser med CityFellaz meget karakteristiske maskot (det store næb på en fugl) ville ellers være voldsomt fedt. Forestil dig et par bukser med fuglen bag på højre lomme eller ned ad højre lår? Det ville være et øjeblikkeligt hit, og CityFellaz ville have mulighed for virkeligt at udvide deres ellers allerede særdeles respektable kundekreds. Derfor er vi kede af, at CityFellaz ingen planer – ser det ud til – har om, at følge vores ellers velmenende råd.

Indtil da kan du derfor kun købe følgende med CityFellaz:

  • T-shirts
  • Skjorter
  • Crewnecks
  • Caps

Ganske vist er der også gode muligheder for at lave en ekstremt lækker tøjstil ud af dette, men det sidste mangler desværre. Om det kan der ikke være nogen tvivl.

Vi håber, at CityFellaz lige retter deres kurs for modetøj til mænd ind i løbet af en sommer eller to, for vi vil så evigt gerne gå med tøjet også i fremtiden. Al tøjet!

Disclaimer
Author: Kasper Lorenzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *