Gratis vin?

Jeg har længe gerne villet opnå et større kendskab til vine, da jeg rent faktisk er lidt af en vinelsker. Mit problem er dog, at jeg ikke aner en disse om vin. Men så besluttede jeg mig for at gøre noget ved det. En af mine venner fortalte mig nemlig om fairwin.dk, og at jeg der kunne vinde et mindre sortiment af rigtig gode vine. Jeg vovede mig derpå ind på hjemmesiden og deltog i en konkurrence, hvor jeg havde mulighed for at vinde det omtalte sortiment af vin.

Det lykkedes mig minsandten at vinde et lille udvalg af vine, og så snart jeg modtog dem, skulle de selvfølgelig smages. Der var ingen tvivl om, at det var rigtig gode vine, jeg havde med at gøre. Det smagte himmelsk, og jeg har derved fundet mig nogle nye favoritter i vinafdelingen.

Jeg blev rigtig positivt overrasket over min oplevelse, og jeg ville uden tvivl gøre det igen en anden gang. At jeg deltog i konkurrencen udvidede min vinhorisont rigtig meget, hvilket jeg er meget lykkelig for. Nu ved jeg i langt højere grad, hvad jeg skal gå efter, når jeg er ude at handle. Jeg har dog fundet ud af, at de vine jeg bedst kan lide, oftest er lettere tilgængelige ved en vinhandler end i supermarkedet. Dette fortæller igen noget om kvaliteten af de vine, jeg vandt i konkurrencen. Jeg er selv rigtig glad for, at jeg valgte at deltage i en af deres konkurrencer, og jeg kan kun varmt anbefale det til andre. Mange hjemmesider vil altid forsøge at snyde de besøgende, men man kan med sikkerhed stole på fairwin, da jeg selv oplevede at vinde en konkurrence uden at blive snydt og bedraget.

Jeg kan derfor varmt anbefale alle vinelskere at kigge forbi fairwin, da det er til at stole på, og da man er sikker på, at de vine man vinder, er af rigtig fin kvalitet. Jeg er overbevist om, at du også vil blive positivt overrasket!

Disclaimer
Author: Kasper Lorenzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *